UKABs egna Kylinklädnad

Vår UKAB kylinklädnad är utformad för att möta de högsta kraven inom kylförvaring och säkerhet, vilket gör den till det bästa valet för dina kylbehov. Med innovativ design och hållbara material erbjuder vår UKAB kylinklädnad optimal prestanda och långvarig användning.

Vårt egna FNA-klassade skåp

Vi är också stolta över att erbjuda vårt egna FNA-klassade UKAB skåp. Detta skåp är speciellt utformat för att ge extra skydd och säkerhet för dina kylvaror, samtidigt som det uppfyller de högsta standarderna inom branschen.

Utforska vårt breda utbud av kylinklädnader och skåp för att hitta den bästa lösningen för dina specifika behov. Kontakta oss gärna för mer information eller för att få personlig rådgivning om våra produkter.

Kylaggregat

Montering av kylinklädnader

Förutom vår egen produkt monterar vi även ATP-klassade kylinklädnader från ledande tillverkare som FNA och FRC. Dessa kylinklädnader uppfyller strikta internationella standarder för temperaturkontroll och säkerhet, vilket garanterar att dina varor förblir i perfekt skick under transport och lagring.

Kylaggregat