Transportkyla

Vi erbjuder våra kunder tillgång till högkvalitativa kylbilar och säker kylaggregatsservice

Vi hjälper dig att hålla frakten kyld och säker

Den ökande efterfrågan på kylbilar är ett tydligt tecken på att behoven på marknaden har förändrats. Det kan bero på flera faktorer, såsom ökad global handel och behovet av att transportera känsliga varor över långa avstånd. 

Transportkyla

Vi känner väl till de olika förutsättningarna fordon har när det kommer till transportkyla. Oavsett om det handlar om ett eldrivet fordon som kör korta centrala sträckor eller ett långtgående tungt fordon så hittar vi den optimala utrustningen för dig. Vårt arbetssätt gör oss även flexibla med möjlighet att skräddarsy fordonet efter dina behov.

Service

Vi är inte bara erfarna när det kommer till själva utrustningen av fordonen. Vi har också stor kunskap om själva kylutrustningen och hjälper även gärna till med service. Genom våra nya stora lokaler kan vi nu även ta emot tunga lastbilar och utföra service på kylaggregaten på ett effektivt sätt.

Bildgalleri - transportkyla

Vi har ett stort antal utförda arbetet i bagaget och nedan finns ett litet axplock.  Kontakta oss om du har frågor eller önskar offert! Du kan också använda kontaktformuläret längst ned på sidan.

Fyll i formuläret för transportkyla så hjälper vi dig

Kontaktformulär